HomeSlider«Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας» (βίντεο)

«Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας» (βίντεο)

Ευχαριστημένος δηλώνει ο Ντούσαν Κέρκεζ από την προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την ΕΝΠ εκφράζοντας παράλληλα την θέση ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για να κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή. Περιμένουμε να δούμε εάν μπορούν να μας βοηθήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε κάποια πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ΑΕΛ για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ένωση: «Δεν μπορώ να πω τώρα για το πόσο έτοιμοι είμαστε. Νιώθουμε έτοιμοι και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε μέχρι τη Δευτέρα απόλυτα έτοιμοι, να δώσουμε τα πάντα με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών με την Εθνική τους ομάδα: «Παρακολουθώ τους παίκτες μας που έπαιξαν με την Εθνική τους ομάδα. Αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ο Ζντραφκόφσκι έπαιξε σε δύο παιχνίδια και ήταν πολύ καλός. Τώρα τον περιμένουμε να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος. Ο Μηνάς Αντωνίου έπαιξε σε δύο παιχνίδια και ακόμα ένα ημίχρονο. Ο Γκαζαριάν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έπαιξε λίγο με την Εθνική Αρμενίας. Γενικά για εμένα είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που να παίζουν στην Εθνική τους ομάδα και να έχουν και καλή απόδοση».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΛ, ο οποίος δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει από το γήπεδο το παιχνίδι: «Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για κανέναν. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και για τον κόσμο. Θέλουμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η κατάσταση και να επιστρέψει ο κόσμος στην εξέδρα».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης