HomeSliderΞεκάθαρα τα δεδομένα για τη νέα περίοδο

Ξεκάθαρα τα δεδομένα για τη νέα περίοδο

Στην Ανόρθωση πολλά πράγματα ξεκαθάρισαν το βράδυ του Σαββάτου και σίγουρο αυτό είναι προς όφελος της ομάδας. Η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει και τη δυνατότητα στην ομάδα να παίξει στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο και πλέον όλοι ξεκίνησαν να σκέφτονται το κομμάτι του προγραμματισμού.

Η διοίκηση δεν θέλησε να χάσει λεπτό και ξεκίνησε τις επαφές για ανανεώσεις συμβολαίων. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν και σίγουρα αυτό είναι κάτι το οποίο θα μάθουμε με επίσημες ανακοινώσεις την κατάλληλη στιγμή. Για την περίπτωση Τιμούρ Κετσπάγια τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Στόχος της διοίκησης είναι να κρατήσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον Γεωργιανό προπονητή και αυτό που αναμένεται να συμβεί είναι συμφωνία διάρκειας δύο χρόνων.

Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο έχει να κάνει με τον Τονρίκε Οκριασβίλι. Επίσης, ένας σημαντικός παράγοντας που ανέβασε την ομάδα αγωνιστικά. Ο ακραίος επιθετικός της Ανόρθωσης αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό, με την Ανόρθωση να του έχει ήδη καταθέσει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στο τέλος φτάνει και ο δανεισμός του Γκιόργκι Κβιλιτάια, τον οποίο η Ανόρθωση θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της. Πρόκειται για ακόμα μια δύσκολη περίπτωση, αλλά η διοίκηση θα κάνει όλα όσα χρειάζονται με την ελπίδα να προκύψει θετική κατάληξη στο θέμα. Για μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να επιδείξουν λίγη υπομονή ακόμα.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης