HomeSliderΕλπίδες ακόμη υπάρχουν

Ελπίδες ακόμη υπάρχουν

Τις ελπίδες που έχει για να παραμείνει στη κατηγορία θα προσπαθήσει να της αυξήσει η Νέα Σαλαμίνα. Σαφώς όμως τίποτα δεν εξαρτάται από την ίδια. Η ομάδα που «κυνηγάει» για να παραμείνει στην κατηγορία είναι ο Εθνικός, από τον οποίο η απόσταση είναι στους τρεις βαθμούς.

Απόσταση η οποία μπορεί να καλυφθεί με δεδομένο ότι τη μεθεπόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Άχνας.

Για να μπορέσει όμως να έχει μία τέτοια δυνατότητα θα πρέπει πρώτα η συγκεκριμένη διαφορά να παραμείνει η ίδια και αυτό συνεπάγεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να κερδίσει. Υποδεχόμενη τον Ερμή θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο ώστε να συνεχίζει να ελπίζει.

Τίποτα δεν χάθηκε μέχρι στιγμής, αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής η ομάδα θα πρέπει ν’ αλλάξει κατά πολύ την αγωνιστική της εικόνα. Κυρίως σε ό,τι αφορά τα αμυντικά της καθήκοντα.

Επιθετικά τουλάχιστον έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια ότι έχει λύσεις. Το θέμα είναι η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Εκεί προκύπτει σοβαρό πρόβλημα.

Πέραν αυτού θα πρέπει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ν’ αντιληφθούν ότι η αδιαφορία είναι ό,τι χειρότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας που τους ασκούν έντονη κριτική.

Είναι αλήθεια ότι προκύπτει μία σχετική αδιαφορία, αλλά δυστυχώς έτσι όπως διαμορφώθηκε το ρόστερ είναι και αρκετά δύσκολο να βρεθούν λύσεις.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης