HomeΚυπριακό Ποδόσφαιρο«Καθάρισε» με Μπακασέτα, Μάνταλο η Ελλάδα

«Καθάρισε» με Μπακασέτα, Μάνταλο η Ελλάδα

Η Μολδαβία επιχείρησε να μπλοκάρει την Ελλάδα η οποία όμως βρήκε λύσεις και πήρε τελικά τη νίκη με 2-0. Νίκη η οποία τη διατηρεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν μαζικά με όλη την ομάδα πίσω από το κέντρο. Η Ελλάδα είχε την κατοχή και στο 12′ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Μπακασέτα που έδιωξε σε κόρνερ ο Ναμάσκο. Στο επόμενο λεπτό ο “Μπάκα” ελευθερώθηκε και πλάσαρε με τον Μούντρατς να κόβει την μπάλα η οποία είχε πορεία προς την εστία. Στη συνέχεια το… τείχος των Μολδαβών δυσκόλεψε πολύ την ομάδα μας που γύριζε την μπάλα αλλά δεν είχε καλές τελικές πάσες.

Ο Μάνταλος στο 35′ τσίμπησε για τον Παυλίδη ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει τον Ναμάσκο, ο οποίος βγήκε γρήγορα και τον έκλεισε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κουρμπέλης έσκασε για τον Παυλίδη, ο Πόσματς φάνηκε να τον τραβά και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και απέβαλε τον Μολδαβό. Το εκτέλεσε ο Μπακασέτας και έκανε το 1-0.

Πολύ νωρίς στην επανάληψη (50′) ήρθε και το δεύτερο γκολ . Ο Μπακασέτας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά με τον Μάνταλο να κατεβάζει και να εκτελεί εξαιρετικά πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα. Στο 60′ ο Παυλίδης έκανε το σουτ με τον Ναμάσκο να πέφτει και να μπλοκάρει. Το ίδιο συνέβη και με το σουτ του Μπακασέτα στο 71′. Έξι λεπτά μετά ο Φορτούνης έστρωσε για τον “Μπάκα” ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει τον Ναμάσκο. OΦούντας στο 84′ σκόραρε αλλά η σημαία του επόπτη σηκώθηκε σωστά. Λίγο μετά (86′) ο Φορτούνης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά ο Ναμάσκο σταμάτησε το πλασέ του.

Στο 87ο λεπτό ο Ρότα τράβηξε τον Μιλιντσεάνου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε με τον Βλαχοδήμο να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει. HΕθνική είχε δοκάρι στο 90′ σε σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή και στο 93′ μετά από πλασέ του ίδιου παίκτη.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Χατζηδιάκος (69’Ρότα), Κουρμπέλης (82’Μπουχαλάκης), Ζέκα, Μάνταλος (69’Φορτούνης), Λημνιός (76’Πέλκας), Μπακασέτας, Παυλίδης (82’Φούντας).

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Άρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα (66’Μαραντίτσι), Kάϊμάκοφ (46’Επουρεάνου), Ιονίτσα (76’Ράκου), Νικολαέσκου (58’Mιλιντσεάνου).

Πηγή: aek365.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης