HomeSliderΕντός εκτός κι επί τ' αυτά

Εντός εκτός κι επί τ’ αυτά

Το «καυτό» θέμα αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι αυτό του προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λάρνακας, Τσάβι Ρόκα συνεχίζει τις διεργασίες για την εξεύρεση του νέου προπονητή για τη νέα σεζόν. Να θυμίσουμε ότι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα φέτος την ευθύνη του πάγκου έχει αναλάβει η τριάδα των  Παναγιώτης Γιάννου, Ανδρέας Δαρείου και Έκτορ Γκονζάλεζ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο νέος προπονητής θα αναλάβει μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Το όνομα του Ισπανού Αντόνιο Ιντάλγκο, ο οποίος είχε εργαστεί και ως βοηθός προπονητή παλαιότερα στους «κιτρινοπράσινους» ακούγεται έντονα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Άλλωστε δεν υπάρχει βιασύνη στην ομάδα της Λάρνακας.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις μεταγραφές ακούστηκαν κάποια ονόματα από την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Πολλά ακούγονται, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το τι θα γίνει. Όπως ανέφεραν ελλαδικά ΜΜΕ η ομάδα της Λάρνακας φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου Πορτογάλου εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σαβιέρ. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι τις 30 Ιουνίου το 2023.

Επίσης, ακούστηκε και το όνομα του 33χρονου Αργεντινού μέσου του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο. Ο παίκτης μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Χρίστος Τζιοβάνη


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης