HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΚαλείται να επανέλθει

Καλείται να επανέλθει

Μετά από τις πέντε συνεχόμενες νίκες σταμάτησε πάνω στην Πάφο το εντυπωσιακό σερί του Εθνικού. Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα αφού δεν ήταν δυνατόν η ομάδα της Άχνας να συνέχιζε με μόνο νίκες, αλλά αυτό που ενόχλησε περισσότερο με την Πάφο ήταν η εμφάνιση. Μία εμφάνιση που δεν ήταν καθόλου καλή και ουσιαστικά ότι έδωσε πήρε από αυτό το παιχνίδι ο Εθνικός. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια υστέρησε σημαντικά και η ήττα ήρθε φυσιολογικά από ένα ανώτερο αντίπαλο.

Η ατάκα του Ηλία Χαραλάμπους ήταν πως κερδίζουμε όλοι μαζί, χάνουμε όλοι μαζί και πως δεν μπορεί να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Μετά την ήττα από την Πάφο ο Εθνικός έμεινε στους 37 βαθμούς και σε ανησυχία. Ακολουθεί το εντός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι.

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ που ήταν ο κορυφαίος του Εθνικού στο φινάλε έγινε ο μοιραίος της ομάδας. Το ότι ο Εθνικός ήταν μέχρι το 90΄στο 0-1 αυτό οφειλόταν στον Μπογκαντίνοφ που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εντυπωσιακός και είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακές αποκρούσεις. Έκανε όμως το λάθος στο 90΄ με το οποίο ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι. Και οι μεγάλοι τερματοφύλακες κάνουν λάθη και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με την μεγάλη αξία του έμπειρου τερματοφύλακα.

Νίκος Μουλαζίμης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης