Αισιοδοξία

Παρά την ισοπαλία με την Δόξα, ο νέος προπονητής της Ένωσης Σωτήρης Αντωνίου ελπίζει ότι θα κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δηλώνει αισιόδοξος: «Ο δρόμος είναι μακρύς. Έχουμε ακόμη 8 παιχνίδια. Θα δουλέψουμε σκληρά και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Το νέο αφεντικό των βυσσινί επισήμανε επίσης ότι: «Οι συνεχόμενες αποτυχίες επηρέασαν πολύ την ομάδα. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και αυτό φαίνεται και στους παίκτες. Δουλεύουμε και πάνω σε αυτό το κομμάτι για να πάρουν τα πάνω τους οι παίκτες».

Για το τι χρειάζεται η Ένωση αυτή την στιγμή είπε: «Απλά θέλουμε μία νίκη για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό πιστεύω θα γίνει στο προσεχές παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα όλα θα πάρουν τον δρόμο του».

Σε ότι αφορά το ρόστερ που έχει στην διάθεση του ο Σωτήρης Αντωνίου ανάφερε: «Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει σε ψηλό επίπεδο».

Στο μεταξύ ο Ελλαδίτης τεχνικός συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα για να την παρουσιάσει διεκδικητική και να κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα.

Νίκος Μουλαζίμης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης