HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΜε την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στον τοίχο

Η παραμονή της Ένωσης περνά από το Τάσος Μάρκου. Εάν η Ένωση θέλει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες της έχουν απομείνει, θα πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στην προτελευταία θέση που είναι σήμερα με τους 28 βαθμούς, σε καμία των περιπτώσεων δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στο Τάσος Μάρκου. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλει μόνο νίκες στο Τάσος Μάρκου τουλάχιστον για να ελπίζει. Ήδη χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 0-0 με την Δόξα.

Ακολουθούν άλλα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα και Πάφο τα οποία πρέπει να κερδίσει και τα τρία να πάρει 9 βαθμούς. Μόνο λοιπόν με ένα 33 στο Τάσος Μάρκου θα ελπίζει.  Σε αντίθετη περίπτωση για τους βυσσινί όλα θα τελειώσουν πρόωρα.

Να σημειωθεί πάντως πως το αρνητικό στοιχείο για τους βυσσινί είναι το ότι στην έδρα τους έχουν να κερδίσουν πάνω από δύο μήνες. Συγκεκριμένα στο Τάσος Μάρκου κέρδισαν για τελευταία φορά στις 4 Φεβρουαρίου με 1-0 τον Ερμή. Από εκεί και έπειτα δεν γεύτηκαν ξανά την χαρά της νίκης.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης Αντωνίου συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα του Σαββάτου με την Σαλαμίνα. Ερωτηματικό αποτελεί ο Καντό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης