HomeSliderΑπαντες παρόντες για την πρώτη νίκη

Απαντες παρόντες για την πρώτη νίκη

Η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) το Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο Γ’ Κατηγορίας του Πρωταθλήματος Εθνών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως στόχο την πρώτη του νίκη στον όμιλο, αφού έχασε από το Μαυροβούνιο (2-0) και το Αζερμπαϊτζάν (1-0) στο ΓΣΠ, στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων του.

Το Λουξεμβούργο μετρά τρεις βαθμούς από εκτός έδρας νίκη επί του Αζερμπαϊτζαν (1-2), ενώ έχασε στην έδρα του από το Μαυροβούνιο (1-0).

Ενδεικτική για την προσέγγιση της αναμέτρησης ήταν η τοποθέτηση του Γιόχαν Βάλεμ στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέρουμε τι προσπαθούμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι νέο για την Εθνική Κύπρου και είμαι χαρούμενος που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τέτοιους αγώνες. Το Λουξεμβούργο είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, όμως έχουμε και εμείς ισχυρά κίνητρα στον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Το έχω πει πολλές φορές ότι έχουμε μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται χρόνο, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να είμαστε διεκδικητικοί στους αγώνες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος επεσήμανε: «Ήρθαμε σε αυτή την αποστολή της Εθνικής προετοιμασμένοι. Θα δώσουμε τον αγώνα, θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όλοι έτοιμοι…
Η προετοιμασία των διεθνών μας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Στάδιο «Ζοσί Μαρτέλ», στο οποίο θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι Κύπριοι φίλαθλοι μπορούν να τον παρακολουθήσουν από το ΡΙΚ 2 σε ζωντανή μετάδοση.

Στην τελευταία προπόνηση δεν προέκυψαν οποιαδήποτε προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Βάλεμ. Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή ο Βέλγος τεχνικός συμεριέλαβε τους ακόλουθους: Ματία Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής , Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Γουήλερ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος, Άλεξ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σκοτσέζος, Ντόναλντ Ρόμπερτσον, με βοηθούς του συμπατριώτες του Γκρέιαμ Στιούαρτ και Ντάγκλας Ρος, ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Άντριου Ντάλας.

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης