HomeΔΙΕΘΝΗΚερδίζει και χωρίς... Ζλάταν !

Κερδίζει και χωρίς… Ζλάταν !

Μπορεί να τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά η Μίλαν ακόμα και χωρίς την παρουσία του τιμωρημένου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 2-1 επί της Τζένοα και να φτάσει τους 66 βαθμούς στην δεύτερη θέση της Serie A.

Η ομάδα του Πιόλι μπήκε αποφασισμένη για να πετύχει γρήγορα ένα γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στην αναμέτρηση, οι «ροσονέρι» είδαν την πίεσή τους να αποφέρει καρπούς. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, στρώθηκε στον Ρέμπιτς και ο Κροάτης επιθετικός με ένα δυνατό αριστερό σουτ, πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.

Ωστόσο, η χαρά για τη Μίλαν δεν κράτησε γι’ αρκετά λεπτά, καθώς στο 37’ η Τζένοα, η οποία ήταν ακίνδυνη καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντέστρο πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 1-1.

Στο 68ο λεπτό η Μίλαν με αρκετή δόση τύχης έκανε το 2-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σκαμάκα κι εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι «ροσονέρι» κατάφεραν με σχετική άνεση να διατηρήσουν το προβάδισμα και στο τέλος να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Πλέον, μετά από αυτή τη νίκη η Μίλαν έφτασε τους 66 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την τρίτη Γιουβέντους, αλλά με ματς παραπάνω, ενώ από την άλλη η Τζένοα έμεινε στους 32 βαθμούς, ούσα στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλούλου (62′ Νταλότ), Κζάερ, Τομόρι, Τέο, Κέσιε, Μπενασέρ (74′ Τονάλι), Σαελμαέκερς (63′ Ντίαζ), Τσαλχάνογλου (88′ Κρούνιτς), Ρέμπιτς, Λεάο (62′ Μάντζουκιτς)

Τζένοα: Περίν, Γκολντανίγκα, Ραντοβάνοβιτς, Μαζιέλο, Γκιλιόνε (46′ Μπιράσκι), Ζάιτς, Μπάντελι, Στρότμαν (83′ Μπρεχάμι), Κασάτα (74′ Πάντεφ), Σμακάκα (74′ Σομουρόντοφ), Ντέστρο (57′ Πιάτσα)

gazzetta.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης