HomeSliderΆλλο παιχνίδι την Κυριακή

Άλλο παιχνίδι την Κυριακή

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, τα έχει αφήσει πίσω της η ΑΕΛ και η προσοχή στράφηκε αποκλειστικά στο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε αναφορικά με το θεσμό του Κυπέλλου είναι πως οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν αλλά δεν χάθηκαν. Την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει ο επαναληπτικός στο Τσίρειο και εκεί θα γίνει η προσπάθεια για ανατροπή των δεδομένων.

Όλα τα πιο πάνω δεν απασχολούν, ωστόσο, τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους ποδοσφαιριστές του. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο αγώνας με τον Απόλλωνα.

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στην αναμέτρηση Ανόρθωση-Ομόνοια. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου.

Είναι σημαντικό ότι παρουσιάστηκαν κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αυτό μπορεί να θεωρηθεί καλό για την ομάδα.

Η εμφάνιση αυτή ήρθε σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν έκρινε απολύτως τίποτα και έτσι η ομάδα θα πάει πιο αποφασισμένη στους επόμενους αγώνες.

Σε σχέση με το πλάνο το οποίο θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία, θεωρείται δεδομένο ότι θα προκύψουν αλλαγές. Τόσο γιατί προέκυψε το θέμα με τον Έουλερ που αποχώρησε τραυματίας, όσο και για το γεγονός ότι ξεκουράστηκαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές για να δηλώσουν παρών στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο κόσμος συνεχίζει να πιστεύει ότι η ΑΕΛ είναι ικανή να πετύχει την ανατροπή και να βρεθεί στον τελικό. Η ίδια πίστη υπάρχει και στο πρωτάθλημα και οι φίλοι της ομάδας είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι, αφού η στήριξη του κόσμου σε μια ομάδα είναι το Α και το Ω.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης