HomeSliderΡαντεβού με την ιστορία

Ραντεβού με την ιστορία

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα (17:00) η Ανόρθωση η οποία θα υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola.

Η βαρωσιώτικη ομάδα θέλει να κλείσει τη φετινή χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα δεν τα πήγε καθόλου καλά. Για να γίνει αυτό όμως εφικτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ ώστε να βρεθεί στον τελικό.

Πρώτος αγώνας λοιπόν σήμερα και η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια χρειάζεται τέτοιο αποτέλεσμα ώστε στον επαναληπτικό που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο ΓΣΠ να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έτσι και αλλιώς «παίζει» τα ρέστα για να κλείσει η χρονιά με θετικό τρόπο και την ίδια ώρα να εξασφαλιστεί και η έξοδος στην Ευρώπη που είναι πολύ σημαντική σε όλους τους τομείς.

Στα εσωτερικά της ομάδας μετά και τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια υπάρχει μία αμφιβολία για το πώς είναι το γενικό κλίμα. Η αβεβαιότητα αλλά και το σίριαλ που «παίζεται» κάθε εβδομάδα δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Γκαλίτσιο και Μπουσουλάτζιτς. Η συμμετοχή των Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς βρίσκονται στην αποστολή.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης