HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΣυλλυπητήριες ανακοινώσεις για το Νίκο Χαραλάμπους

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το Νίκο Χαραλάμπους

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του παλαίμαχου άσου της Ομόνοιας Νίκου Χαραλάμπους

ΚΟΠ:

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Χαραλάμπους.

Ο αείμνηστος Χαραλάμπους, το «Δέκα το Καλό» όπως τον αποκαλούσαν, διετέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μετρώντας 17 συμμετοχές και ένα γκολ, καθώς και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ομόνοιας Λευκωσίας, με την οποία πανηγύρισε έξι πρωταθλήματα και δύο κύπελλα τη δεκαετία του 1970.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αιωνία του η μνήμη.

ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ομόνοιας και τους οικείους, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ. της ομάδας, Νίκου Χαραλάμπους που απεβίωσε σήμερα. Αιωνία του, η μνήμη…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους οικείους του παλαίμαχου άσσου και μέλος Δ.Σ. της @ACOmoniaNicosia Νίκο Χαραλάμπους που απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΘΥΡΑ 9:

Έφυγε σήμερα ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την πιο χρυσή εποχή του ΑΣΟΛ. Παρόλο τις διαφωνίες μας που είχαμε τα επόμενα χρόνια της διοικητικής του παρουσίας, το μόνο σίγουρα που δεν έλειπε και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς είναι η αστείρευτη και ανιδιοτελής αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Καλό ταξίδι Νίκο Χαραλάμπους.

ΟΡΦΕΑΣ:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Νίκου Χαραλάμπους, ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα γήπεδα του τόπου μας.

Ο Νίκος Χαραλαμπους υπήρξε φίλος του Σωματείου μας αλλά και του Ομίλου Παλαιμάχων ΟΡΦΕΑ και στήριξε έμπρακτα σε δύσκολες εποχές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αιώνια του ή μνήμη.

ΠΑΣΠ:

Η είδηση της απώλειας του σπουδαίου Νίκου Χαραλάμπους έχει φέρει μεγάλη θλίψη σε όλο το οικοδόμημα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Χαραλάμπους και στην Ομόνοια για την απώλεια αυτή.

Ότι και να πούμε για τον Νίκο Χαραλάμπους είναι λίγο. Θρυλική μορφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, είναι ένας από τους καλύτερους που έπαιξαν το άθλημα στον τόπο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΟΞΑ:

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τα μέλη του Σωματίου ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ., της Ομόνοιας Λευκωσίας, Νίκου Χαραλάμπους.

Αιώνια του η μνήμη.

ΑΕΛ:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ εκφράζουν θερμά Συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλειπόντα του παλαίμαχου άσσου και μέλους του Δ.Σ. της Ομόνοιας Λευκωσίας, Νίκο Χαραλάμπους.

Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΕΚ:

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του ΔΣ της Ομόνοιας, Nίκου Χαραλάμπους, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΟΚ:

Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Χαραλάμπους, πρώην αρχηγού της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας και ποδοσφαιριστή της Εθνικής Κύπρου, σε ηλικία 71 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/3).

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ομόνοιας Λευκωσίας ενώ ήταν μέλος του Δ.Σ της Ομόνοιας.

Ο αείμνηστος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μετρώντας 17 συμμετοχές και ένα γκολ.  Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο νησί μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: 

Tο διοικητικό συμβούλιο αλλά και τα μέλη της Αναγέννησης Δερύνειας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ., της Ομόνοιας Λευκωσίας, Νίκου Χαραλάμπους.
Αιώνια του η μνήμη.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ:

Μια από τους κορυφαίες μορφές του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο Νίκος Χαραλάμπους, έφυγε σήμερα σε ηλικία 71 ετών.

Η οικογένεια του Ολύμπου Ξυλοφάγου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Αιωνία η μνήμη! Καλό ταξίδι Νίκο Χαραλάμπους.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας Νίκου Χαραλάμπους που έφυγε από την ζωή.

Αιωνία του η μνήμη.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΕΥΔΑ:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Ψευδά εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ομόνοιας και τους οικείους, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, Νίκου Χαραλάμπους που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 71 ετών.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΣΙΛ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της OMONOIA FC  και μέλος του Δ. Σ, Νίκου Χαράλαμπος για τον απροσδόκητο χαμό του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Χαραλάμπους, σε ηλικία 71 ετών. Ο Νίκος Χαραλάμπους διετέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας καθώς και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

*Το κείμενο ανανεώνεται

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης