HomeSliderΑγωνία

Αγωνία

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένει πώς και πώς την επιστροφή όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών για να μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο. Ουσιαστικά αναμένεται ότι από την Παρασκευή θα υπάρξει πλήρης απαρτία στο «Ηλίας Πούλλος» και μέσα σε τρεις ημέρες θα πρέπει να προετοιμαστεί η ομάδα.

Σταδιακά όμως μέχρι την Παρασκευή θα γεμίζει το προπονητικό κέντρο στο Γέρι. Ήδη από χθες που επέστρεψαν οι «πράσινοι» στην προπόνηση, σ’ αυτήν συμμετείχαν οι Παναγιώτου, Κακουλλής και Χαραλάμπους που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων. Από αύριο αναμένεται ότι θα δώσουν το «παρών» τους και οι υπόλοιποι Κύπριοι διεθνείς, Κούσουλος, Παπουλής, Λοΐζου, Τζιωνής και Παναγή. Οι Ντούρις και Χούμποτσαν ολοκληρώνουν σήμερα και αυτοί τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Σλοβακίας και την Πέμπτη θα βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Λανγκ που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας και ο Μαυρίας με την Εθνική Ελλάδας αναμένεται ότι την Πέμπτη θα επιστρέψουν στο νησί μας. Ο Σέχου είναι με την Εθνική Νιγηρίας και σήμερα ολοκληρώνει και αυτός τις υποχρεώσεις του.

Όλους αυτούς τους περιμένει με αγωνία ο Νορβηγός τεχνικός, για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται από πλευράς φυσικής κατάστασης ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας. Οι πλείστοι από τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν κουβαλούν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, έτσι είναι σημαντικό να επιστρέψουν και να είναι σε θέση να μπορούν να αγωνιστούν απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουν όλοι υγιείς χωρίς προβλήματα τραυματισμού, αφού στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα τυχόν απουσίες μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα. Από την άλλη, η διακοπή στο πρωτάθλημα ήταν ωφέλιμη για κάποιους άλλους παίκτες που έμειναν Κύπρο και έτσι πήραν σημαντικές ανάσες ξεκούρασης.

Ακολουθεί θεραπεία ο Κίκο

Ο Κίκο νιώθει ενοχλήσεις στη βουβωνική περιοχή και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης με συντηρητική αγωγή για 10 περίπου μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του αριστερού οπισθοφύλακα της Ομόνοιας θα επαναξιολογηθεί και σε περίπτωση που ο οργανισμός του δεν ανταποκριθεί στη συντηρητική θεραπεία, τότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η προετοιμασία άρχισε χθες, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν μετά το διήμερο ρεπό. Ο Χένινγικ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τον Απόλλωνα τον τιμωρημένο Ντούρις, αλλά και τον τραυματία Κίκο.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης