HomeΔΙΕΘΝΗΚαθάρισε την Λάρισα στο 90'

Καθάρισε την Λάρισα στο 90′

Νικηφόρα πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα για τον Απόλλωνα Σμύρνης που με πέναλτι του Φατιόν, επικράτησε με 1-0 της Λάρισας στην Ριζούπολη.

Αρκετά κλειστά μπήκαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά. Προσπάθησαν να βρουν ρυθμό και κυρίως να μην βρεθούν νωρίς πίσω στο σκορ.

Η ΑΕΛ είχε δοκάρι στην πρώτη της επίσκεψγ στα καρέ του Απόλλωνα. Κάθετη του Τρούγιτς για τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά η μπάλα στο σουτ του τελευταίου, σταμάτησε δεξί δοκάρι και απομακρύνθηκε. Δοκάρι είχε και ο Απόλλων στο 36′ σε σουτ του Μπεντινέλι. Αυτές – ουσιαστικά – ήταν και οι μεγαλύτερες ευκαιρίες στο α’ μέρος!

Η Λάρισα στην επανάληψη έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Πλατέλλα μάλιστα, έγινε πιο επικίνδυνη αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήγαινε στο 1 προς 1 και έψαχνε χώρο να απειλήσει.

Ένα σουτ του Ντουρμισάι στο 61′ πέρασε άουτ. Στον αντίποδα, ο Ντομίγκες είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 64′ αλλά ο Νάγκι τον σταμάτησε, στη μοναδική καλή στιγμή του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Νέο δοκάρι για την Λάρισα στο 75′ σε πλασέ του Ντουρμισάι… Τελικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ήρθε τελικά από το σημείο του πέναλτι. Στις καθυστερήσεις μετά από σουτ του Ιωαννίδη, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ηλιάδη. Ο Μανούχος είδε ο ίδιος την φάση, έδωσε την παράβαση και ο Φατιόν χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης, Χουχούμης(70′ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ(79′ Ιωαννίδης), Ντάουντα(77′ Μουνιέ)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ(82′ Μαϊδανός), Σπαρβ, Σεσέροβιτς(64′ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς(52′ Πλατέλλας), Τόρζε(82′ Τόρζε), Τρούγιτς(64′ Πινάκας), Ντουρμισάι

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης