HomeSliderΗμιτελικά Κυπέλλου - Δηλώσεις και αντιδράσεις

Ημιτελικά Κυπέλλου – Δηλώσεις και αντιδράσεις

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός ΑΕΛ είναι τα ζευγάρια που προέκυσαν από την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Μετά την κλήρωση οι εκπρόσωποιι των τεσσάρων ομάδων έκαναν δηλώσεις.

Αρχικά ο Δημήτρης Χριστοφόρου από πλευράς της Ανόρθωσης ανέφερε: Προσωπικά προτιμούσα τον αντίπαλο που προέκυψε. Σε διπλούς αγώνες θα δώσουμε έναν τελικό που ίσως να σημαίνει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος και τη δίψα που έχει. Θα έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια».

Από πλευράς του ΑΠΟΕΛ ο Δημήτρης Θεοχάρους τόνισε ότι: «Το ΑΠΟΕΛ έχει ως στόχο το 22ο τρόπαιο. Θέλουμε να είμαστε παρόντες για 33η φορά σε τελικό Κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο με τεράστια ιστορία. Είμαστε ευχαριστημένοι που θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Κωστάκης Σεραφείμ. «Δεν είχαμε καμιά προτίμηση. Γνωρίζουμε ότι αρκετοί μας θεωρούν το αουτσάιντερ του θεσμού. Έχουμε φιλοδοξίες και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την πρόκριση στον τελικό».

Τέλος, από πλευράς ΑΕΛ Ο Θεόδωρος Αντωνίου είπε: «Δεν είχαμε προτίμηση. Φτάσαμε μέχρι εδώ ως ομάδα σεβόμενη πάντα τους αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης