HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροO Άρης έφυγε χαλαρά με το διπλό

O Άρης έφυγε χαλαρά με το διπλό

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και από τον Άρη στο ΟΑΚΑ με 0-1 και μετά από τρεις αγώνες είναι με έναν βαθμό στο Πρωτάθλημα. Πολύ κακή εικόνα από τους πράσινους, δεν μπορούν να δημιουργήσουν επιθετικά και κάνουν τρομερά λάθη. Έχασε το άχαστο στο β’ μέρος ο Αϊτόρ. Άργησε να κάνει αλλαγές ο προπονητής του ΠΑΟ και ο Άρης έφυγε χαλαρά με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά πίεσε ψηλά τον Άρη και δεν τον άφησε να πάρει μπάλα στην κατοχή του. Όμως οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να χτίσουν κάποια επίθεση, παρά την κατοχή της μπάλας. Αδύνατο να απειλήσει σε ακόμα ένα ματς ο ΠΑΟ.

Μάλιστα, την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, την είχε ο Άρης με τον Μαντσίνι στο 18′, αλλά το σουτ του Αργεντινού έφυγε αουτ. Και στο 25′ οι κίτρινοι άνοιξαν και το σκορ. Οι παίκτες του Πογιάτος δεν κατάφεραν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους, ο Μπερτόλιο έβγαλε τον Μαντσίνι τετ-α-τετ με τον Διούδη και αυτός, αφού πέρασε τον Έλληνα πορτιέρο, έκανε σε κενή εστία το 0-1. Μία πρώτη αντίδραση από πλευράς ΠΑΟ, ήταν μία κεφαλιά του Βέλεθ στο 30ο λεπτό μετά από γύρισμα του Αλεξανδρόπουλου. Αλλά πριν φύγει το ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ με το σουτ του Μπρούνο Γκάμα στο 36′ το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Διούδης. Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή στο α’ μέρος, η απόκρουση του Δεληζήση πάνω στην γραμμή στο σουτ του Βέλεθ μέσα από την περιοχή και αφού είχε αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δραστήριος. Είχε ένα σουτ του Χατζηγιοβάνη στο 57′ το οποίο έφυγε άουτ (από αντεπίθεση). Άστοχο ήταν και το σουτ του Σαβιέρ στο 66′ με τον Μπουσέ, τερματοφύλακα του Άρη, εξουδετερωμένο. Στο 67′ οι πράσινοι έχασαν το… άχαστο. Σέντρα του Χουάνκαρ, ο Χατζηγιοβάνης γυρίζει στον Αϊτόρ ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ! Στο 76′ ο Χατζηγιοβάνης σέντραρε, αλλά Καρλίτος και Μακέντα δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα και να απειλήσουν. Ο Ιταλός φορ του ΠΑΟ που μπόλις είχε μπει στο ματς, είχε δοκάρι στο 78′ σε σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 80′ ο Καρλίτος στο 80′ δεν πρόλαβε την πάσα του Σάντσες χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί τετ-α-τετ. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, μία κεφαλιά του Μακέντα στο 89′, έφυγε ψιλοκρεμμαστά δίπλα από την εστία του Μπουσέ.

Ο Άρης στις καθυστεστήσεις κράτησε την μπάλα, πήρε μέτρα στο γήπεδο και δεν απειλήθηκε κρατώντας ως το τέλος την μεγάλη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πογιάτος): Διούδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης(63′ Σαβιέρ), Αλεξανδρόπουλος(71′ Σερπέζης), Αϊτόρ(71′ Μακέντα), Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Ματίγια(81′ Σούντγκρεν), Τζέγκο, Μαντσίνι(60′ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα(80′ Μάνος), Μπερτόλιο(60′ Σάσα), Λόπες(90′ Mπαλκαγιάννης)

aek365.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης