HomeSlider"Δαιβολική" πρόκριση!

“Δαιβολική” πρόκριση!

Εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έκλεισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διαβόλοι» με γκολ του Πογκμπά στο 49’ νίκησαν με 1-0 τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκαν στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το 2-0 στο πρώτο ματς στο Κίεβο επί της Ντιναμό, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με το ίδιο σκορ και στον επαναληπτικό στην Ισπανία. Τα δύο γκολ για το «κίτρινο υποβρύχιο» πέτυχε ο Μορένο (13’, 36’).

Με τη νίκη 2-0 και την πρόκριση στις αποσκευές του έφυγε από την Ελβετία ο Άγιαξ. Η ομάδα του Άμστερνταμ κέρδισε τη Γιουνγκ Μπόιζ και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, η Σλάβια Πράγας κέρδισε με 2-0 τη Ρέιντζερς μέσα στη Σκωτία και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης. Ολαγίνκα (14’) και Στάντσιου (74’) πέτυχαν τα γκολ για τους Τσέχους. Οι «τζερς» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν Ρούφι (62’ απευθείας κόκκινη) και Μπαλόγκουν (73’ 2η κίτρινη).

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης