Πολλά γράφονται και πολλά ακούγονται για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός Διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, σήκωσε τα μανίκια ψηλά και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά καθώς έχει πολλά πράγματα να διορθώσει.
Πρώτο και καλύτερο που πρέπει να ξεκαθαρίσει ο Ισπανός είναι το θέμα του προπονητή. Στην Λάρνακα έχει βουίξει ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή ίσως αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.
Η δικαιολογία που δίνεται είναι ότι ο Τσάβι Ρόκα προτιμάει δικό του προπονητή, όπως έκανε στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ. Άλλωστε υπάρχει και το παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό όπου δεν διάλεξε προπονητή και ποτέ δεν υπήρξε σωστή συνεργασία με τον Δώνη.
Πέραν του προπονητή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ. Δεδομένα ότι η αγορά που θα κινηθεί θα είναι η Ισπανική που την γνωρίζει πολύ καλά.