HomeSliderΓια να μείνει πράσινη η κορυφή

Για να μείνει πράσινη η κορυφή

«Αιώνιο» ντέρμπι αύριο για την Ομόνοια με τεράστια βαθμολογική σημασία.

Το «τριφύλλι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και αύριο θέλει να μαζέψει άλλους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να ξεκινήσει στα πλέι οφ έχοντας πλεονέκτημα, έναντι των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ, το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Το κλασικό του κυπριακού πρωταθλήματος και υπό αυτή την οπτική γωνία το βλέπουν στην Ομόνοια.

Θα είναι όπως πάντα παιχνίδι απαιτήσεων, που θα χρειαστεί οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στη νίκη.

Το κίνητρο -πέρα από το γόητρο- είναι τεράστιο και αυτό αφορά την παραμονή στην κορυφή. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται ότι οι Φαμπιάνο και Βίτορ Γκόμες θα είναι στην αποστολή. Φυσικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Αντίθετα από τους δύο προαναφερθέντες ο Σέρβος επιθετικός Μάρκο Τσέποβιτς αναμένεται ότι δεν θα προλάβει και θα μείνει εκτός αποστολής.

Στα θετικά η επιστροφή των Σέχου και Γιόρντι Γκόμες που εξέτισαν την ποινή τους και δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης