HomeSliderΆρχισε να νιώθει το «τρίξιμο» της καρέκλας

Άρχισε να νιώθει το «τρίξιμο» της καρέκλας

Η ήττα από την ΑΕΛ στο ντέρμπι της Λεμεσού «πόνεσε» τον Απόλλωνα αρκετά. Οι «κυανόλευκοι» πλέον βρέθηκαν από την κορυφή… στην 3η θέση μέσα σε μερικές μέρες. Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται, καθώς η ομάδα παραμένει μέσα στους στόχους της. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος φετινός στόχος του Απόλλωνα, ο οποίος είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια και έναν από τη 2η ΑΕΛ.

Τόσο η εμφάνιση όσο και η ήττα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έφεραν εκτός από απογοήτευση και προβληματισμό στον Απόλλωνα. Παράλληλα, άρχισε να αυξάνεται και η πίεση προς τον πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη. Ο Ελλαδίτης προπονητής άρχισε να νιώθει την καρέκλα του να «τρίζει». Οι «κυανόλευκοι» μετρούν μόλις δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Πετράκης έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε την υπέρβαση στο οικονομικό με τις μεταγραφές που έγιναν κάτι που σημαίνει ότι η πίεση προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη τεχνικού αυξάνεται. Με τον Πετράκη στον πάγκο ο Απόλλωνας μετράει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα.

Μάστανγκ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης