HomeΟΜΑΔΕΣΒόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Βόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεωνίδας Βόκολος μετά την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση.

«Ένα παιχνίδι σήμερα που για την ομάδα μας, το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 με κάποια ατομικά λάθη. Τα παιδιά έκαναν μια προσπάθεια αρκετά μεγάλη μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που έχουμε. Αρκετά παιδιά δεν είναι έτοιμα σε φυσική κατάσταση. Συνεχίζουμε. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα, δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που η ομάδα περνάει μια διαδικασία, μια άσχημη κατάσταση. Αλλά είναι κάτι το οποίο συμβαίνει και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Έχω μιλήσει με τον κ. Τορναρίτη. Θα κάνουμε ένα meeting αυτή την εβδομάδα για να τα ξεκαθαρίσουμε».

Για το ότι έγιναν τρεις οι δεξιοί οπισθοφύλακες με την απόκτηση του Κωνσταντινίδη: «Ο Ψάλτης υπάρχει, ο Βαγγέλης δεν είναι η αρχική του θέση το δεξί μπακ, αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο στον άξονα και εκεί τον υπολογίζω εγώ, σαν οχτάρι, σαν εξάρι».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης