HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Όταν το τηλέφωνο κτυπήσει...

ΑΕΛ: Όταν το τηλέφωνο κτυπήσει…

Εδώ και μέρες προκύπτουν πληροφορίες ότι η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές και λίαν συντόμως θα προκύψουν και ανακοινώσεις.

Όσο όμως δεν έρχονται αυτές οι ανακοινώσεις η αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας μεγαλώνει. Και δικαιολογημένα αν αναλογιστεί κανείς ότι η λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να κάνει διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Λιγοστεύουν και οι μέρες όπου η ομάδα θα επιστρέψει στην δράση με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο κατάλογος α’ είναι σχεδόν άδειος αφού έγιναν σαρωτικές αλλαγές-αναγκαίες- έτσι θα πρέπει να κλείσουν οι τρύπες που υπάρχουν.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και περιορισμένος προϋπολογισμός. Είναι μεν αυξημένος σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά και πάλι θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες στα οικονομικά πλαίσια που τέιθηκαν.

Κανείς στην ΑΕΛ δεν θέλει να ξεφύγει από τα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί. Και ευρισκόμενοι σε περίοδο όπου μεταγραφικά οι παίκτες περιμένουν να δεχθούν καλύτερες προτάσεις γίνεται άμεσα αντιληπτό γιατί μέχρι στιγμής δεν είχαμε ανακοινώσεις απόκτησης ξένων παικτών.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης