HomeΔΙΕΘΝΗΑσταμάτητη η Μίλαν - Ραντεβού τίτλου με Γιούβε (Βίντεο)

Ασταμάτητη η Μίλαν – Ραντεβού τίτλου με Γιούβε (Βίντεο)

Αν και με 10 παίκτες από το 33′, η Μίλαν πέρασε με 0-2 από τη Μπενεβέντο, επέστρεψε στην κορυφή και με αήττητο σερί 27 αγωνιστικών πάει για το ντέρμπι με τη Γιουβέντους την Τετάρτη.

Νωρίτερα, η Ιντερ είχε ρίξει έξι και την είχε αγχώσει, καθώς την άφησε 2η. Συνέβη όμως απλά για λίγες ώρες. Η Μίλαν φρόντισε να επιστρέψει άμεσα στη γνωστή θέση της, στην κορυφή του Καμπιονάτο. Και το έκανε με στιλ και άνεση. Σε αυτό το 0-2 στη Μπενεντέτο έδειξε ότι δεν τη σταματάει τίποτα και πήρε το τρίποντο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 33′ (αποβολή Τονάλι).

Το εύστοχο πέναλτι του Κεσί (15′) είχε ανοίξει τον δρόμο στους Ροσονέρι, με τον Ράφαελ Λεάο να βάζει γκολάρα (49′). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βγήκε πλάγια στην εστία, γύρισε το σώμα του και κρέμασε τον αντίπαλο πορτιέρο, για να γίνει ο δεύτερος νεότερος στην ιστορία του club που φτάνει τα 10 γκολ στη Serie A (σ.σ.: πρώτος ο Αλεσάντρε Πάτο και τρίτος ο Κακά).

Η Μπενεβέντο έχασε τεράστια ευκαιρία με το πέναλτι-άουτ του Καπράρι (61′) και δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς, με τους νικητές να συνεχίζουν σε αυτό το εκπληκτικό αήττητο σερί 27 αγωνιστικών από πέρσι. Και σε αυτό το mood υποδέχονται την Τετάρτη τη Γιουβέντους, στο πιο σημαντικό μέχρι στιγμής ραντεβού τους σε αυτήν την τρελή πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν φέτος.

Μπενεβέντο (Πίπο Ιντσάγκι): Μοντιπό, Τουία (62′ Φουλόν), Γκλικ, Λετίτσια (39′ Ιμπρότα), Χέτεμαϊ (46′ Μοντσίνι), Μπάρμπα, Ιονίτα, Σκιαταρέλα, Λαπαντούλα, Καπράρι (81′ Ντι Σέριο), Ινσίνιε (82′ Σάου)Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ (81′ Καλουλού), Ρομανιόλι, Καλάμπρια (81′ Κόντι), Νταλότ, Τσαλχάνογλου, Κεσί, Τονάλι, Ρέμπιτς (71′ Καστιγιέχο), Μπραΐμ Ντίαθ (36′ Κρούνιτς), Ράφαελ Λεάο.

πηγή: γκαζέτα.γρ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης