HomeSliderΜόνο το ντέρμπι στο μυαλό της ΑΕΛ

Μόνο το ντέρμπι στο μυαλό της ΑΕΛ

Σπουδαίο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta. Η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ Λάρνακας και θα επιδιώξει να πάρει το διπλό για να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Με δεδομένο ότι το ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ομόνοια αναβλήθηκε για την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι επόμενες ημέρες κρίνονται καθοριστικές για τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αυτά είναι τα νέα που περιμένει η τεχνική ηγεσία, ώστε να ξεκινήσει να καταστρώνει το αγωνιστικό της πλάνο.

Θυμίζουμε ότι από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ομόνοια Ψευδά, αποχώρησαν τραυματίες οι Αβραάμ και Μεντόγεβιτς. Στον αγώνα με την Καρμιώτισσα, προέκυψαν ακόμα δύο προβλήματα. Τόρες και Έουλερ έγιναν αναγκαστική αλλαγή και αυτά σίγουρα ήταν τα… μελανά σημεία σε δύο αγώνες όπου η ΑΕΛ είχε καλή απόδοση και θετικά αποτελέσματα.

Από τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ιατρικό δελτίο, μόνο ο Ανδρέας Αβραάμ έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τι συμβαίνει και στις υπόλοιπες περιπτώσεις. Πάντως, η τεχνική ηγεσία έχει το υλικό για να προχωρήσει στις απαιτούμενες αλλαγές.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης