HomeΔΙΕΘΝΗChampions LeagueΖουν με ένα όνειρο τρελό στην Ομόνοια

Ζουν με ένα όνειρο τρελό στην Ομόνοια

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα στις 11:00 η αποστολή της Ομόνοιας, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» με ανεβασμένη την ψυχολογία από την ιστορική πρόκριση αλλά και τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν αύριο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ώστε η πρόκριση να κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει στο ΓΣΠ σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Το παιγνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων για το «τριφύλλι», αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν είναι και ανυπέρβλητο εμπόδιο. Άλλωστε για να φτάσει μέχρι εδώ η Ομόνοια έκανε υπερβάσεις αποκλείοντας τις πρωταθλήτριες ομάδες της Πολωνίας αλλά και της Σερβίας.

Οι «πράσινοι» έχοντας εξασφαλισμένο το ταξίδι στην Ευρώπη μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, και καλύπτοντας πλήρως το στόχο τους δεν έχουν τίποτα να χάσουν απέναντι σε μία ομάδα που θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χωρίς άγχος και φόβο, αλλά με σεβασμό προς τον αντίπαλο, αντικρίζουν την αυριανή αναμέτρηση άπαντες στην Ομόνοια.

Η ομάδα έδειξε και στο παιγνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ότι διαθέτει την ποιότητα και το τσαγανό να προχωρήσει μέχρι τέλους και να γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Ότι θα χρειαστεί υπέρβαση για να γίνει κάτι τέτοιο είναι δεδομένο και στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να το πράξουν και πάλι. Όλα φυσικά θα φανούν στο γήπεδο. Η ομάδα του Πειραιά των πολλών εκατομμυρίων είναι το φαβορί και χωρίς περιστροφές έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Από την άλλη όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Η Ομόνοια έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό (άλλωστε τον είχε αντιμετωπίσει και σε φιλική αναμέτρηση το καλοκαίρι στου Ρέντη) και έτσι θα είναι πλήρως προετοιμασμένη.

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί «κλειδί» για την επαναληπτική αναμέτρηση στη Λευκωσία και γι’ αυτό οι «πράσινοι» αναμένεται ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Άλλωστε αυτή την εβδομάδα έχουν μόνο αυτά τα δύο παιγνίδια με τον Ολυμπιακό με τους πλείστους ενδεκαδάτους παίκτες να είναι και ξεκούραστοι.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης