HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιαβεβαιώσεις ΚΟΑ για στήριξη του έργου του Παραολυμπισμού στην Κύπρο

Διαβεβαιώσεις ΚΟΑ για στήριξη του έργου του Παραολυμπισμού στην Κύπρο

Με αντιπροσωπεία της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ) συναντήθηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, στην παρουσία και των Μελών ΔΣ Δώρας Κυριάκου & Ανδρόνικου Ανδρονίκου, οι οποίοι παράλληλα εκπροσωπούσαν την Επιτροπή Παραολυμπιακού Κινήματος του ΚΟΑ.

Ο  Πρόεδρος ΚΟΑ καλωσορίζοντας την αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ, ευχήθηκε για ότι καλύτερο στη νέα χρονιά και ταυτόχρονα τους συνεχάρη για την εκλογή ή επανεκλογή τους στο νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Ο κ. Μιχαηλίδης  διαβεβαίωσε επίσης πως ο Οργανισμός θα συνεχίσει την αγαστή συνεργασία μαζί τους, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Κύπρο και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κ.Ε.Π.Ε.

Στη συνέχεια η κ. Κυριάκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Παραολυμπιακού Κινήματος του ΚΟΑ, ανέφερε ότι η Επιτροπή και το τμήμα αγωνιστικού αθλητισμού του Οργανισμού θα συνεργαστούν στενά με την ΚΕΠΕ και θα στηρίξουν τις προσπάθειες και το έργο της.

Η αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ αποτελείτο από τον Πρόεδρο Ανδρέα Καμαρλίγγο, τον Αντιπρόεδρο Ευθύμιο Πολυδώρου, τον Γραμματέα Δρ Ανδρέα Ρουμπά και τα Μέλη Αντώνη Φούρναρη και Ανδρέα Θεοφυλάκτου. Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και η λειτουργός Αντιγόνη Τάμπα.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης