HomeSliderΣυμφώνησε με Μπερν το ΑΠΟΕΛ!

Συμφώνησε με Μπερν το ΑΠΟΕΛ!

Βαλίτσες για την Κύπρο και και συγκεκριμένα για το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζει ο Τζακ Μπερν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Irish Examiner». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιρλανδικής εφημερίδας ο Τζακ Μπερν είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του από τη Σάμροκ Ρόβερς στο ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο παίκτης έχει πειστεί από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι. Ο 24χρονος Ιρλανδός μέσος ήδη βρίσκεται στην Κύπρο από χθες και θα περάσει σήμερα αρχικά από τεστ κορωνοϊού και στη συνέχεια ένα είναι αρνητικό τότε θα μπει σε υποχρεωτική καραντίνα, όπως προνοεί το πρωτόκολλο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Τζακ Μπερν ήδη είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Οκτώβριο όταν ήταν μαζί με την Εθνική Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ιρλανδός μέσος έχει απορρίψει προτάσεις από ομάδες της Τσάμπιονσιπ (Β’ Κατηγορίας) της Αγγλίας για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μικ Μακάρθι. Ο παίκτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη συνέχεια πήγε σε Καμπούρ (Ολλανδία), Μπλάκμπερν, Γουίγκαν, Όλνταμ Αθλέτικ (Αγγλία), Κιλμάρνοκ (Σκωτία) πριν καταλήξει στη Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία). Με την Εθνική Ιρλανδίας ο Μπερν μετράει τέσσερις συμμετοχές.

Φέτος ο Ιρλανδός μετράει 25 συμμετοχές, δέκα γκολ και οκτώ ασίστ με τη Σάμροκ Ρόβερς σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης