HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑπόλλωνας: Νίκη μέσα στο ΠΑΠ(vid)

Απόλλωνας: Νίκη μέσα στο ΠΑΠ(vid)

Ο Απόλλωνας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.  Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με 3-1 μετά από μια πολύ καλή κεμφάνιση και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Η Ανόρθωση προηγηθηκε στο 19΄ με τον Οκριασβίλι, όμως η ομάδα της Λεμεσού ανάτρεψε τα εδεδομένα πριν το ημίχρονο. Αρχικά στο 37΄ ευστόχησε σε πέναλτι (η παράβαση έγινε από τους Γκαλίτσιο και Βργκοτς πάνω στον Νταμπό), ενώ στο 45΄+3 βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76΄ ο Λάρσον με πλασέ. Ο Σουηδός επιθετικός που έκανε ντεμπούτο, είχε περάσει λίγα λεπτά προηγουμένως στο παιχνίδι.

Πρώτη φετινή ήττα για την Ανόρθωση που έμεινε στους 7 βαθμούς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος (45΄ Αμπαρτζουμιάν), Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Ντασουβίλι, Κ. Αρτυματάς (61΄ Ελουντού), Μαργκάσα (46΄ Χουσμπάουερ), Χριστοφή, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Βασιλείου, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Πίττας, Γιαννιώτας (72΄ Λάρσον), Νταμπό (81΄ Σακέτι), Μπένσοπ (58΄ Ντιγκινί)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Μιχάλης Σωτηρίου, Μάριος Καλογήρου),
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντασουβίλι, Γκαλίτσιος, Κετσπάγια, Χουσμπάουερ / Βασιλείου

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης