HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΣωφρόνης: «Θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές»/ βίντεο

Σωφρόνης: «Θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές»/ βίντεο

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με την Καρμιώτισσα.

«Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Καρμιώτισσα είναι μια καλή ομάδα, έχει εξαιρετική μετάβαση από άμυνα σε επίθεση. Στόχος μας οι τρις βαθμοί και να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κύπριος προπονητής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το νέο απόκτημα το Νορβηγό Φρέντρικ Χάουγκεν είπε ότι «είναι ένας ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Άμπραχαμ. Θέλαμε να κινηθούμε γρήγορα, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί αυτή την στιγμή. Μας απασχολεί μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν βλέπει το αυριανό παιχνίδι σαν ρεβάνς της ήττας του με τον Απόλλωνα: «Δεν το βλέπω σαν ρεβάνς. Είναι νέο παιχνίδι για μένα, ούτε προϊστορίες βλέπω».

Ερωτηθείς αν θα γίνουν και άλλες προσθήκες ανέφερε «όπως είπα και τις προηγούμενες φορές, θα γίνει μόνο αν είναι να έρθει κάποιος παίκτης για να μας βοηθήσει. Φέραμε ένα παίκτη έτοιμο, με αγωνιστικά λεπτά».

Για το αν θα γίνουν και οι τέσσερις μεταγραφές και σε ποιες θέσεις: «Αυτό θα το αποφασίσουμε μετά το αυριανό παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης