HomeSliderΤεσσάρα η ''Γιούβε'' με απίστευτο Κριστιάνο να βάζει γκολ αψηφώντας την βαρύτητα (Βίντεο)

Τεσσάρα η ”Γιούβε” με απίστευτο Κριστιάνο να βάζει γκολ αψηφώντας την βαρύτητα (Βίντεο)

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στην Γιουβέντους, η οποία μετά το 1-1 με την Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες και με αγώνα περισσότερο βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Οι Bianconeri είχαν για ακόμα ένα ματς πρωταγωνιστή τον CR7, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, το ένα αψηφώντας τη βαρύτητα.

Στο ματς, φάνηκε από νωρίς ότι η ομάδα του Αντρέα Πίρλο θα είναι το αφεντικό. Κυκλοφορία, πίεση, πολλοί παίκτες στο αντίπαλο μισό έβαζαν δύσκολα στην Πάρμα, η οποία έχασε παρόλα αυτά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Κούτσκα με τον Μπουφόν να βάζει δύσκολο stop (15’). Η συνέχεια, ήταν όλη Γιούβε. Στο 23’ ο Αλεξ Σάντρο έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Κουλουσέβσκι με τη μία βρήκε την απέναντι γωνία (0-1).

Πριν προλάβουν να οργανωθούν οι γηπεδούχοι, ο Μοράτα με ωραία σέντρα βρήκε τον Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε για μια στιγμή στον αέρα και εκτέλεσε με το κεφάλι για το 0-2, ενώ ο ίδιος στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) έφυγε στην κόντρα από πάσα του Ράμσεϊ και με διαγώνιο τελείωμα με το αριστερό έδωσε χαρακτήρα party στη νίκη. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 86’ ο Μοράτα με ζυγισμένη κεφαλιά στη γωνία έπειτα από σέντρα από τα αριστερά.

sdna.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης