HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΓ. Σαββίδης: «Δεν μετρούν τα μπάτζετ»

Γ. Σαββίδης: «Δεν μετρούν τα μπάτζετ»

Ο  βετεράνος άσος της Ομόνοιας Γιώργος Σαββίδης με αφορμή το ζευγάρωμα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, μίλησε πριν από λίγο στον ΣΠΟΡ-FM Ελλάδας και στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» του Σωτήρη Ταμπάκου.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του Γιώργου Σαββίδη:

Γενικό σχόλιο: «Δύσκολη υπόθεση η Ομόνοια για Ολυμπιακό. Η φετινή Ομόνοια αποδεικνύει πως δεν περνάνε τα μπάτζετ αλλά το τι θα κάνεις στο γήπεδο.   Μεγαλύτερο μπάτζετ από την Ομόνοια έχουν οι Λέγκια και Ερυθρός Αστέρας. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος αξίζει να περάσει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δείχνει ότι είναι καλύτερος όμως η Ομόνοια έδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα. Πέρασε δύσκολα διαστήματα σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια όμως  έχει την ικανότητα να  καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ομάδα που δεν πανικοβάλλεται και που παίζει καλά τόσο στην κόντρα όσο και οργανωμένα. Επίσης δέχεται δύσκολα γκολ και θεωρώ πολύ σημαντική την παρουσία του Φαμπιάνο κάτω από τέρμα».

Πως κινήθηκε μεταγραφικά: «Πήρε τους επιθετικούς Ντούρις, Σενέ, Ασαντέ χθες τον Σεχού που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, τον Παπουλή από τον Απόλλωνα. Θεωρώ πως ενισχύθηκε, αφού με τις μεταγραφές της έδωσε βάθος στο ρόστερ, χωρίς να επηρεάζεται η χημεία της ομάδας».

Για τον Μπεργκ: «Πολύ σοβαρός ο Μπεργκ, χρησιμοποίησε 22 παίκτες μέχρι στιγμής, δηλαδή όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Ρίχνει μέσα ακόμη και 17χρονους σε σημαντικά παιχνίδια. Υπάρχει χημεία στα αποδυτήρια και ηρεμία που πηγάζει από τον προπονητή. Πλέον η Ομόνοια κτίζει ξανά το DNA της αυτοπεποίθησης».

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης