HomeΔΙΕΘΝΗΖιντάν: «Δεν έφυγε εξαιτίας μου ο Μπέιλ»

Ζιντάν: «Δεν έφυγε εξαιτίας μου ο Μπέιλ»

Δανεικός στη Τότεναμ θα αγωνίζεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υποστηρίζει πως δεν έφυγε ένας βάρος από πάνω του και πως ο Ουαλός δεν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του, όπως λέγεται και γράφεται.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Σοσιεδάδ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: “Δεν με ενοχλεί να λένε ότι έφυγε εξαιτίας μου γιατί δεν είναι έτσι, το θέμα είναι πιο περίπλοκο. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα ο ένας με τον άλλο. Κανείς δεν θα του πάρει ό,τι έκανε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είχαμε προβλήματα, αυτό δεν συνέβη. Του εύχομαι τα καλύτερα”.

Συνεχίζοντας για τον Μπέιλ, ο Ζιντάν είπε πως “δεν μίλησα μαζί του. Αυτό που έκανε εδώ ήταν καταπληκτικό, αυτό δεν πρέπει να αμφισβητηθεί γιατί κατέκτησε πολλούς τίτλους και απέδειξε τις αρετές του”.

Τέλος, ο Ζιντάν είπε και το εξής: “Το θέμα πρέπει να κλείσει. Δεν θα μιλήσουμε για άλλα πράγματα που τώρα δεν έχουν νόημα. Ο Μπέιλ ήταν καταπληκτικός. Αν βγάζω ένα βάρος από πάνω μου; Όχι, ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του”.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης