HomeΟΜΑΔΕΣΚαρμιώτισσαΑΕΛ: Επιστροφή στις νίκες(vid)

ΑΕΛ: Επιστροφή στις νίκες(vid)

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ η οποία επικράτησε 3-1 της Καμριώτισσα στο Τσίρειο, πάτησε κορυφή και περιμένει να δει που θα την βγάλει η 4η αγωνιστική.

Ο Ντανίλο στο 15′ διήνυσε  αρκετή απόσταση, έφτασε στην περιοχή  έπιασε το συρτό σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Καϊρίνου γράφοντας το 1-0.

Στο 17 μετά από μελέ στην περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα έφτασε στον Ισμαίλ Σάσι ο οποίος γύρισε το σώμα του και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπαράνοφ είχε ευκαιρία για το 2-1 αλλά η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά τον διχτύων και κάπου εκεί… αφυπνίστηκε η ΑΕΛ. Στο 41΄ και στο 42΄ χάθηκαν δύο ευκαιρίες με κεφαλιές των Αντωνίου και Μπουνόζα και δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιους ποιος τις σταμάτησε… ο Καϊρίνος ο οποίος έβγαλε και μια βολίδα του Παπαφώτη και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες κατηφόρισαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο 56΄  ο Τόρες με ωραία προσποίηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο Ανδρέα Χρίστου εκτός περιοχής έπιασε ένα ξερό σουτ και παρά την προσπάθεια του Καϊρίνου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η ΑΕΛ έψαξε το τρίτο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι, ο Ντανίλο δεν το έκανε στο 72΄ στην μεγάλη ευκαιρία αλλά το έκανε ο Μαέ λίγο πριν το φινάλε. Στο 87΄ ο Σίτο Ριέρα βρήκε τον Μαέ ο οποίος κράτησε την μπάλα εντός τη αντίπαλης περιοχής και την κατάλληλη στιγμή με σουτ «σκότωσε» τον Καϊρίνο και την Καρμιώτισσα.

ΑΕΛ  : Βοζίνια, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς,, Μαέ, Τόρες (58΄ Ριέρα), Έουλερ (33΄ Σάντος), Αντωνίου, Παπαφώτης, Μπουνόζα, Κυριάκου, Ντανίλο (74΄ Δ.Αβραάμ)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ   : Καϊρίνος, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Ρομό, Μ.Σάσι (74΄ Καπαρτής), Χριστοφή, Ι.Σάσι, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλης (74΄ Μπαρκάν), Χρίστου (60΄ Νεοφύτου), Ρέινολντς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Έουλερ/ Μ.Σάσι, Mπαράνοφ, Ρέινολντς

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης