HomeSliderΚούρσα για έξι

Κούρσα για έξι

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό που είχαμε τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έξι ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. ΑΕΛ, Απόλλωνας, Ανόρθωση, ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ δείχνουν ότι θα παλέψουν για τον τίτλο.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ένα βαθμό πίσω από τους «γαλαζοκίτρινους» βρίσκεται ο Απόλλωνας. Οι «γαλάζιοι» έχουν 26 βαθμούς, αλλά και αγώνα λιγότερο από τη συμπολίτισσα τους.

Από εκεί και πέρα, ισόβαθμη με τον Απόλλωνα είναι η Ανόρθωση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει αγώνα περισσότερο από τους «γαλάζιους».

Η ΑΕΚ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και παραμονεύει.

Οι επτά βαθμοί της Ομόνοιας από την πρωτοπόρο ΑΕΛ μπορεί με μια πρώτη ματιά να φαίνονται κάπως πολλοί, αλλά από τη στιγμή που έχει και αγώνα λιγότερο τα πράγματα αλλάζουν. Οι «πράσινοι» έχουν 20 βαθμούς.

Τέλος, το ΑΠΟΕΛ με τους 16 βαθμούς από την κορυφή είναι σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου. Όπως και να το κάνουμε έντεκα βαθμοί από την κορυφή είναι μεγάλη διαφορά. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν κυνηγούν μια ομάδα, αλλά ακόμη πέντε… Παρόλα αυτά κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει το ΑΠΟΕΛ ακόμη.

Κέρβερος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης