HomeSliderΠάει με ψυχολογία στο ντέρμπι η Ομόνοια

Πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι η Ομόνοια

Με πολύ καλή ψυχολογία πάει η Ομόνοια στο ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη Δευτέρα. Χθες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής η ομάδα του Σάββα Σάββα κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και ανέβηκε στην κορυφή. Η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι ανεβαίνει αγωνιστικά.

Η Ομόνοια επικράτησε στο πρώτο σετ 25-21 και προηγήθηκε 1-0 σετ. Στο δεύτερο σετ οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν και το σκορ ήταν στο 11-11. Η Ομόνοια κατάφερε να ξεφύγει κερδίζοντας 25-18 γράφοντας το 2-0 σετ.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ καλή στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 13-17 και 16-20 με  την Ομόνοια να προσπαθεί να βρει λύσεις για να προσπεράσει. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 19-25 και έμειναν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 σετ.

Η ομάδα των «ερυθρολεύκων» προηγήθηκε στο τέταρτο σετ 03-05. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 19-18 για να κερδίσουν τελικά με 25-21 εξασφαλίζοντας άλλη μια νίκη με τελικό σκορ 3-1 σετ.

Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση που κέρδισε την Ολυμπιάς Φρενάρους στο Γυμνάσιο «Φώτη Πίττα» με 0-3 σετ. Η Ολυμπιάς ήταν ανταγωνιστική σε όλο τον αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε.

Τη δεύτερή του νίκη, αλλά το πρώτο σημαντικό τρίποντο, πέτυχε το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» την ΑΕ Καραβά με 0-3 σετ.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης