HomeSliderΕπιστροφή στις νίκες για την Πάφο

Επιστροφή στις νίκες για την Πάφο

Επιστροφή στις νίκες για την Πάφος FC η οποία αξιοποίησε την έδρας της κερδίζοντας την Δόξα με 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η Παφιακή ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από την Δόξα και θα μπορούσε κάλλιστα από το α’ ημίχρονο να είχε «καθαρίσει» το παιγνίδι αφού δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι της τον τερματοφύλακα Παρασκευά που ύψωσε τείχος, τουλάχιστον δε δύο περιπτώσεις. Συγκεκριμένα στο 8′ είχαμε διπλή ευκαιρία με τον Παρασκευά πρώτα να αποκρούει το δυνατό σουτ του Αουρέλιο και στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε εξ’ επαφής το πλασέ του Τόρες. Ένα λεπτό αργότερα ο Κούζικ από κοντά έκανε το πλασέ αλλά ο Παρασκευά απέκρουσε με το πόδι σε κόρνερ. Στο 25′ η Πάφος και πάλι έχασε ευκαιρία όταν ο Βαρέλα από κοντά έστειλε την μπάλα έξω. Η Δόξα απλά είχε παθητικό ρόλο. Η ίδια εικόνα και στην επανάληψη με την Πάφο όμως να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίκτυα από το σημείου του πέναλτι. Ο Βαλακάρι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε κατεύθυνση στα δίχτυα αλλά ο Εγγλέζου την απέκρουσε με το χέρι και σωστά αποβλήθηκε από τον διαιτητή που υπέδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Βαλακάρι από τα 11 βήματα νίκησε τον Παρασκευά και άνοιξε το σκορ για την Πάφο. στη συνέχεια η Δόξα έμεινε με εννέα παίκτες καθώς στο 64′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λουίς Κάρλος. Πέντε λεπτά αργότερα λανθασμένα δεν δόθηκε πέναλτι στην Πάφο σε μαρκάρισμα του Μπόλιεβιτς στον Μέρφι.

Στο 86′ όλα τέλειωσαν στο παιγνίδι όταν ο Ράκελς πέτυχε το τελικό 2-0.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Σάιθ, Βαρέλα, Κβίτα, Μπεριγκό (46′ Ράκελς), Τόρες (62′ Μέρφι), Κούζικ (90′ Φυλακτού), Φορ, Αουρέλιο (90′ Λελιούκιν), Βαλακάρι (90′ Αγκούλο) , Πάντσεον
ΔΟΞΑ: Παρασκευά, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (76′ Γκίλσον), Μουκτάρης, Ολιβέιρα (88′ Άδωνη), Οικονομίδης, Λούις Κάρλος, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Φιρμίνο (88′ Κωμοδίκης), Κίκας (72′ Καραμόκο)
Κίτρινες: Βαλακάρι, Τόρες, Αουρέλιο/ Τραιτσέφσκι (6η)
Κόκκινες: Εγγλέζου, Λουίς Κάρλος (2η κίτρινη)
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Φελλάς  (Μιχάλης Μαρίνου, Γιώργος Σάββα )

 

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης