HomeSliderΑγωνία για τα αγωνιστικά δεδομένα

Αγωνία για τα αγωνιστικά δεδομένα

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τους παίκτες του Απόλλωνα και την τεχνική ηγεσία. Ο Γιάννης Πετράκης θα περιμένει ακόμα λίγες ημέρες για να μάθει για την αγωνιστική ετοιμότητα του Ζοάο Πέδρο.

Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι δεν είναι με το μέρος του. Αυτό σημαίνει πως ο Ελλαδίτης προπονητής ψάχνει τις λύσεις. Δεν φαίνεται, ωστόσο, να ανησυχεί ιδιαίτερα αφού ο Φιλιώτης απέδειξε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις εφόσον του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Φάνος Κατελάρης αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, ο Αγκίρε πέρασε από εξετάσεις και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα, ενώ ο Λάρσον προπονείται ατομικά. Απόλυτα έτοιμος ο Ρομπέρζ, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα στο πλάι του Γιούστε. Εδώ, υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που λέγεται Ατίλα Σάλαϊ.

Ο Ούγγρος έκανε φοβερό παιχνίδι στη Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ και πήρε αρκετές φορές τα εύσημα από τον Γιάννη Πετράκη. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι εύκολο να βγει από την ενδεκάδα μετά από τέτοια εμφάνιση. Θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν και οι επόμενες ημέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι πως υπάρχουν αρκετές λύσεις στο ρόστερ και εκεί όπου προκύπτουν προβλήματα, υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που δίνουν τις λύσεις. Όταν μάλιστα έρχονται και τα νικηφόρα αποτελέσματα σε αγώνες ντέρμπι, αυτό είναι κάτι το οποίο ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση μέσα στα αποδυτήρια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης