HomeSliderΤα μεγάλα στοιχήματα του Μακάρθι

Τα μεγάλα στοιχήματα του Μακάρθι

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι, συμπλήρωσε δύο εβδομάδες ευρισκόμενος στον πάγκο της ομάδας, προσπαθώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα να βάλει τις δικές του πινελιές ώστε ν’ αλλάξει τα κακώς έχοντα. Είναι αλήθεια ότι παρέλαβε μία ομάδα με πολλά και σοβαρά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό έθεσε και ο ίδιος προτεραιότητες στην επίλυση των προβληματών.

Πρωτίστως ο Ιρλανδός τεχνικός αξιοποιώντας την διακοπή γνώρισε πολύ καλύτερα τους ποδοσφαιριστές ενώ ταυτόχρονα υπήρξε και δουλειά στον τρόπο που θέλει ο ίδιος να βλέπει την ομάδα ν’ αγωνίζεται στο γήπεδο. Διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία από τον προκάτοχο του και αυτό είναι ίσως και το πιο δύσκολο κομμάτι για να γίνει αντιληπτό από τους παίκτες.

Από την άλλη δούλεψε και στον τομέα της ψυχολογία αφού τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα είχαν επηρεάσει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές.

Το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό θα διαφανεί αν υπήρξε βελτίωση της ομάδα ή αν θα χρειαστεί ακόμη χρόνος. Αναντίλεκτα το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται νίκες καθώς η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη και αυτό βάζει τρομερή πίεση στην ομάδα και αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα για ορθή διαχείριση από τον Ιρλανδό προπονητή.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης