HomeSliderΑΕΛ: Κρίνονται πολλά εντός μίας εβδομάδας

ΑΕΛ: Κρίνονται πολλά εντός μίας εβδομάδας

Μέσα σε οκτώ ημέρες θα κριθούν πολλά για την ΑΕΛ και το μέλλον που θα έχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από τις 22 μέχρι τις 29 του τρέχοντος μηνός έχει να δώσει τρία παιγνίδια ντέρμπι. Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή όπου θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στους πέντε βαθμούς με την Βαρωσιώτικη ομάδα να είναι στην κορυφή. Γίνεταιάμεσα αντιληπτό ότι αν η ΑΕΛ χάσει τότε το τρένος για κατάκτηση του τίτλου ίσως χαθεί. Αν κερδίσει τότε τα πράγματα διαφοροποιούνται άρδην. Αν προκύψει ισοπαλία παραμένουν ώς έχουν τα πράγματα. Έπειτα από το ντέρμπι με την Ανόρθωση ακολουθεί την Τετάρτη 25 του μήνα η μονή αναμέτρηση για την β’ φάση του κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Λάρνακα. Η ΑΕΛ είναι η κάτοχος του τροπαίου και σαφέστατα θα θέλει να υπερσπιστεί τον τίτλο της. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ θα βρεθεί στην προημιτελική φάση.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα έχουμε το λεμεσιανό ντέρμπι. Επίσης καθοριστικό το αποτέλεσμα που θα προκύψει για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μέσα σε όλα αυτά η ΑΕΛ πρέπει να ξεπεράσει και το πρόβλημα που έχει την φετινή σεζόν. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ντέρμπι. Σε τρία παιγνίδια που έγιναν (να σημειώσουμε όλα εκτός έδρας) δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι εντός έδρας η ομάδα μετρά μόνο νίκες.

Το πρόγραμμα που έχει ενώπιον της η λεμεσιανή ομάδα είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης